Nha trang house

     
Text description provided by the architects. NhaTrang House is located in a calm, quiet area in Nha Trang city, distanced from the busy center of a thành phố full of tourists. KAstudio approached the thiết kế with a goal to lớn create a space which the owners ‘family could spend peaceful, quiet và relaxing moments together. We offer the thiết kế with low building density, scale 1 ground 2 floors. Ensure enough functional use, while creating more relaxing space alternating throughout the home.

Bạn đang xem: Nha trang house


*

The garden which is the place owner who’s retired, would spend a great giảm giá khuyến mãi of time caring & enjoying, is trang chủ to the simple và rustic plants but suitable for the sun và sea wind. From this garden, owner feels the joy of life, noticing the movement of time when the bunches of plants are healthy growing up every day. 


*

The house is simply designed with lots of space. These are spaces for people to feel their identity with nature. To create a "borderless" life, the architects cut out many of the walls inside the house as well as opened the walls with outer space. Instead of the furniture, wooden rails or large glass panels khổng lồ connect space.


*

The ground floor of the main house is typical of this design. It is a large space connecting living room, kitchen, dining table. The furniture used inside is as simple as the house’s requirement. Not too sophisticated, ground floor interior is modern-style, neat & well arranged. Right in the kitchen space, dining table, door-to-garden system is designed flexibly to maximize the connection between indoor & outdoor. Even when it’s raining, owner can still enjoy dinner right next to lớn the lawn and let go of nature.

Xem thêm: Cửa Hàng Bán Băng Cassette Cũ Xịn, Thanh Lý Băng Cassette Nhật Bãi


*
*
Ground Floor Plan
*

To keep the privacy và silence, but at the same time, keeping company with the common activities of all family members, the relaxing room/owner’s cubicle is designed with transparent glass frames. So that while enjoying a book, they can still watch the scene around in a relaxed manner. Up another floor, through the wooden stairs, floor space opened with a quiet, quiet. Not too much sunshine, windy, 1st floor with glass frames và wooden shutters lớn create a relaxing place to relax more lightly.


*

We hope the owners would enjoy their family valuable time together through the basic design idea of this house. With us, we believe “The goal of the architect...is khổng lồ create a paradise, or simpler, place that life with joy và happiness happens. Every house, every product of architecture... Should be a fruit of our endeavor to build a true place for people living.”- Alvar


*
*

想阅读文章的中文版本吗?

*

家就是用来消磨时光的地方 NhaTrang House / K.A Studio

是否

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream và start following your favorite authors, offices and users.


Chuyên mục: Tin Tức